Aktuálně

Všichni stážisté jsou ve zařazeni na pracovní pozice ve firmách

Podívejte se na deník projektu, a do galerie, najdete zde nejnovější informace a fotky z našeho života v Portugalsku. Nezapomeňte ani na FB projektu a Instagram 🙂

Dne 3.5.2018 proběhne 3.přípravná schůzka účastníků stáží. Sejdeme se opět na Podskalské, v učebně 120.

  • dozvíte se detaily odjezdu, umístění ve firmách…
  • seznámíte se se způsobem ukládání vašich fotek, deníků stáže… na úložišti
  • představíme vám pana Řezníka, který se s námi do Portugalska letos vydá a ukážeme si, jak uveřejnit jeho fotečky na Instagramu 🙂
  • připravte si praktické dotazy

Dne 8.3.2018 proběhne v učebně 120 na Podskalské 2.schůzka účastníků spojená s testováním jazykových dovedností.

Nezapomeňte si přinést sluchátka, bez nich to opravdu nepůjde… 🙂

 

 

Byli vybráni účastníci a náhradníci stáže Portugalsko květen 2018

Účastníci stáže SŠ (3 týdny)

obor Analýza potravin:

Kateřina Lehocká

Daniela Holmanová

obor Kvasná technologie:

Eliška Plecitá

Kateřina Štibrányi

obor Ekologie a životní prostředí:

Tereza Kadlecová

Anežka Kočová

obor Zpracování mouky:

Jan Moravec

obor Zpracování masa:

Petra Machotová

obor Veterinářství:

Patrik Kouba

Veronika Zárubová

Účastníci stáže VOŠ ( 4 týdny)

Tereza Löwingerová

Eva Vasiĺová

Náhradníci:

Jana Vosmeková

Bohdana Čiperová

Bára Chorovská

Jan Schuster

Kateřina Štamfestová

 

 

Přihlášky s motivačním dopisem na druhý termín stáží odevzdávejte do 22.12.2017. Na stáže pojedeme v období květen – červen 2018, o konkrétním termínu jednáme se zahraničním partnerem pravděpodobně 12.5. – 2.6. Z prostředků projektu bude jeho účastníkům plně hrazena doprava (včetně dopravy místní), ubytování, strava i pojištění.

3 týdny – 6 žáků střední školy (obory Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů, Zpracování mouky, technologie pekařských a cukrářských výrobků, Technologie zpracování masa a masných výrobků, Analýza potravin, Veterinářství a Ekologie)

4 týdny – 1 student VOŠ oboru Potravinářská technologie a biotechnologie

Stážisté budou v Portugalsku pracovat dle svého zaměření např. v chemické laboratoři, na vinici, v místních pekárnách a výrobnách potravin. Ověří si, zda dovedou popsat základní funkce výrobního zařízení, posoudit průběh výroby dle průběžné kontroly kvality polotovarů a výrobků, budou provádět i senzorická hodnocení. V průběhu stáže budou mít studenti možnost porovnat technologické postupy při výrobě potravin i chemických rozborech a poznat odlišnosti způsobené kulturními, geografickými a klimatickými podmínkami.

Přihlášku a motivační dopis (v českém jazyce) odevzdejte na studijní oddělení do 22.12.2017. V motivačním dopise stručně zdůvodněte, proč byste měl(a) být vybrán(a) jako účastník stáže.

 

Účastnicí stáže Porto září 2017 je

Tereza Löwingerová – 1.GV

Účastníci stáže Londýn září 2017

Cosentino Nikola – 3.L

Haltufová Marcela – 3.V

Hašpl Filip – 3.L

Lorencová Valentýna – 3.V

Martinovská Aneta – 3.B

Míšková Markéta –  3.B

 

Reklamy