Aktuálně

Druhý termín stáží je období květen – červen 2018, o konkrétním termínu jednáme se zahraničním partnerem, z prostředků projektu bude jeho účastníkům plně hrazena doprava (včetně dopravy místní), ubytování, strava i pojištění.

3 týdny – 6 žáků střední školy (obory Technologie piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů, Zpracování mouky, technologie pekařských a cukrářských výrobků, Technologie zpracování masa a masných výrobků, Analýza potravin)

4 týdny – 1 student VOŠ oboru Potravinářská technologie a biotechnologie

Stážisté budou v Portugalsku pracovat dle svého zaměření např. v chemické laboratoři, na vinici, v místních pekárnách a výrobnách potravin. Ověří si, zda dovedou popsat základní funkce výrobního zařízení, posoudit průběh výroby dle průběžné kontroly kvality polotovarů a výrobků, budou provádět i senzorická hodnocení. V průběhu stáže budou mít studenti možnost porovnat technologické postupy při výrobě potravin i chemických rozborech a poznat odlišnosti způsobené kulturními, geografickými a klimatickými podmínkami.

Přihlášku a motivační dopis (v českém jazyce) odevzdejte na studijní oddělení do 28. 2. 2018. V motivačním dopise stručně zdůvodněte, proč byste měl(a) být vybrán(a) jako účastník stáže.

 

Účastnicí stáže Porto září 2017 je

Tereza Löwingerová – 1.GV

Účastníci stáže Londýn září 2017

Cosentino Nikola – 3.L

Haltufová Marcela – 3.V

Hašpl Filip – 3.L

Lorencová Valentýna – 3.V

Martinovská Aneta – 3.B

Míšková Markéta –  3.B

 

Reklamy